JOGA SLOVENIJA

Dobrodošli na moji slovenski strani!

Tu se začnejo moje korenine…

Kot posledica 10-letnega življenja v Angliji se moje misli velikokrat odvijajo v angleščini. Se pa zgodijo dnevi, ko moja podzavest prevlada, in nekateri članki lažje stečejo v slovenščini. Kljub mednarodnem delovanju se vedno rada obrnem na domači kraj in vse ljudi, ki mi vedno znova kažejo podporo; na družino, prijatelje, dušne povezave, udeležence mojih učnih ur joge in vse stranke (ki pravzaprav vedno bolj spadajo v kategorijo prijateljev). In prav zato si ta čudovita skupnost zasluži svojo ‘sekcijo’ na tej spletni strani.

V glavnem, izbira je vaša…

 

Slovenščina ali angleščina?

Angleščina ali slovenščina? 🙂

 

Slovenski blog

Angleški blog

 


JESENSKA SEZONA JOGE


Ponovno nudim posnetke vadbe Hatha Flow joge (primerna za začetnike in nadaljevalce). 
Vsak petek dobite nov 75min posnetek počasne, a intenzivne Hatha flow joge, dihalnih vaj in sproščanja, katere vam bodo pomagale najti umirjenost v sredici svojega bitja, zgraditi osebno vadbo, katero lahko sami izvajate kdajkoli in kadarkoli, ter vas na ta način pripravila na jogo s Katjo (če se odločite za obisk).
 
Prvi posnetek celotne vadbe bo za vas na razpolago na prvi dan mlade lune (NOVI ZAČETKI! 🤗)  ta petek, 18. septembra, do takrat pa sem pripravila brezplačno 20-minutno vadbo jutranje joge, kjer sem vključila pozdrav soncu, katerega bomo uporabili v nadaljnih vadbah.
 
Zakupite lahko posamezno vadbo, ki stane 6 EUR, ali pa vzamete malo cenejši mesečni paket (4 vadbe za 20 EUROV).
Prijave mi lahko pošljete na moj email elanreiyoga@gmail.com.
Show Buttons
Hide Buttons